Fälla träd Kungsbacka

Fjäre Trädservice – fälla träd Kungsbacka

MED PASSION FÖR NATUREN

Befinner du dig i Kungsbacka med omnejd, och behöver hjälp med att fälla träd? I så fall är du varmt välkommen till Fjäre Trädservice AB! Vi är ett företag med erfarna och noggranna arborister som drivs av att skapa trivsamma utomhusmiljöer. Här finns en stor expertis inom allt från trädfällning och beskärning till omfattande skogsvård. Vi är ett företag som garanterar trygga och säkra arbeten för våra kunder. När du anlitar oss får du en process som genomsyras av stor noggrannhet.

Vi erbjuder mycket mer än enbart trädfällning. läs mer här.

Fjäre Trädservice AB

Vi är ett företag som primärt arbetar i norra Halland och dess omnejd. Med andra ord ett perfekt val för alla i Kungsbacka med omnejd som behöver hjälp att fälla träd. Hos oss finns alltid ambitionen att prestera kvalitet och ge en personlig service till kunden. Vi vill finnas tillgängliga för alla och erbjuder därför våra tjänster till såväl företag som privatpersoner.

Med ansvar och säkerhet i fokus

Våra tjänster utförs alltid ansvarsfullt och säkert. All vår personal är utbildade, certifierade och försäkrade för att kunna säkerställa en trygg process. Utöver det finns även en stor kompetens och mångårig erfarenhet inom vår bransch.  

VÅRA TJÄNSTER

Fälla träd Kungsbacka

Fjäre Trädservice AB

Stenavägen 112, 439 52 Åsa
Fälla träd Kungsbacka